|miminapis|

*Nur Syamimi Mohamad Napis.

*Ampang, Selangor.

*1988.

*PASTI Bandar Al-Muktafi Billah Shah, Terengganu.
*Tadika Bunga Raya, Terengganu.
*Sek. Keb. Durian Mas 2, Terengganu.
*Tunku Kurshiah School, Negeri Sembilan.
*Sek. Men. Sains Seri Puteri (SESERI), Kuala Lumpur.
*Kolej MARA Seremban (KMS), Negeri Sembilan.
*Victoria University of Wellington, New Zealand.

*3 persoalan asas hidup manusia. Al-Quran menjawab semua~
-dari mana kamu tercipta? [Al-Mukminun: 12-14]
-apa tujuan kamu hidup? [Az-Zariyat: 56]
-kemana arah kamu selepas ini? [Al-Ankabut: 57, 58]


15 Responses to “|miminapis|”

  1. pulasari September 2, 2008 at 11:05 pm #

    salam perkenalan

    apa khabar d sana? nampknya macam berminat dengan apis je, humm jom lah menjadi ahli

    oh ya, saya juga ke kem WOW hari tu ^__^

    salam ramadhan

  2. alyaa September 10, 2008 at 1:27 pm #

    mane skola tks??
    haha

  3. miminapis September 11, 2008 at 4:44 am #

    huhu~ baik!
    saya tulis sekarang jugak pasal TKS..
    [demi mu alyaa.. haha~]😛

  4. rosefarazana shahira October 23, 2008 at 1:00 am #

    hahaha
    tgk smgt tak aku.
    aku saje menggedik google nama aku.
    pastu kua blog kau.
    haha.
    ahh rindu laa kat kau.
    kau tak online ke wey?
    pape keep in touch okkay!

  5. miminapis October 31, 2008 at 1:07 pm #

    uiyy~!
    tetiba berbangga sbb kau menggeledah blog ku ini.
    haha~

    yes, gile gedik~! haha~
    selalu ke buat kegiatan meng’search’ nama kat google?

    mahu ku ikut.😛

    on9 je.. tapi mung ah xon9.
    😛

  6. shahira November 11, 2008 at 6:19 am #

    hahaha.nape pule kamu berbangga? tade pape yg boleh kamu banggakan kalau aku yg geledah.

    kegiatan google nama?haha. NEVER. tu la skali. sebab kan bosan yang teramat. hahahahahaha

    online laaaa.
    saya halimunan.
    sebab saya busy.

    eh awak dah nak fly.
    makin jao la kiteeeeeeeeeeeeee
    sedih nyeeeeeeeeeee😦

  7. miminapis November 11, 2008 at 6:47 am #

    ye la, berbangga sbb jumlah lawtan bertambah satu. haha~ ntah pa pe la kan.😛

    saya juge halimunan la.
    sbb macam lagi best je mnjadi halimunan.

    a’ah insyaAllah.
    maka, doakanlah saye ye. aminn~!

    kalo cenggitu, meh la datang.. hehe~🙂

  8. leokid February 28, 2009 at 10:14 am #

    jalan2..

  9. Nor Adawiah March 1, 2009 at 9:56 pm #

    salamm….mimi!!!
    rakan segi 4 bermuda ku..hahaha…
    uik….pekabo skung??
    happy kt sana??
    haa…ni aku dh lawat ko nye blog..nnt jgn lupa view aku nye blog lak ek..hahah…..

    http://areda-exuberant.blogspot.com/

  10. Ezati March 9, 2009 at 12:56 pm #

    mimi…sy bace pasal tulisan awk kat iluvislam ttg isu perak.. im impressed!! u’re more perak than me~ huhu mimi s/u rupenye.. dlm diam2 ye…*kagum

  11. miminapis March 15, 2009 at 7:06 am #

    ezati : eh bukanlah. kite s/u media je pun. tulis2 apa yg patut tntg isu semasa. insyaAllah, doakan eh~! hehe..amiin~😉

    leokid : sile lah..

  12. Aqil May 21, 2009 at 1:27 pm #

    Salam’alaikum Mimi,
    Kita terjumpa blog awak, lepas baca article yg awk sediakan on The Arrivals at Iluvislam! I like! Thanks eh! Sebab skrg ni tengah berusaha nak abeskan The Arrivals. Selama ni buku2 pasal Illuminati tak berjaya dihabiskan sbb berat sgt tapi dgn bantuan visual harapnya mampu insyaAllah.

    Salam Ukhuwwah! Keep up the good work. Kirimkan salam kepada Deney eh. Senior kite kat KYUEM huhu.

    ‘Aqilah
    Leicester, UK

  13. kamal October 1, 2009 at 10:00 pm #

    selamat hari raya dari acik din di Gombak Kuala Lumpur.

    “Tuntutlah ilmu walau pun terpaksa berpisah dengan keluarga”

  14. c104140s December 7, 2009 at 5:12 am #

    Salam, jauh di luar malaysia kamu.. harap boleh jadi kawan email.

  15. phunsukh wangdu November 14, 2010 at 7:21 pm #

    camne dr tkc bleh grak g seseri?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: