SeLeRO! 2011

11 Dec

Bagi bekas SESERI yang berminat utk join committee dan jadi fasi, boleh contact saya.🙂

5 Responses to “SeLeRO! 2011”

  1. noor suhaila December 14, 2010 at 10:44 pm #

    assalamu’alaikum akak..
    SOLERO?? mcm menarik je…
    ble yerr??

  2. miminapis December 15, 2010 at 5:13 pm #

    wa’alaikumussalam wbt suhaila.🙂

    ni suhaila mana eh? Orion eh? Rumah Brassi?
    most probably middle of this January..

    Awak berminat nk jadi committee@fasi?
    Boleh contct saya. 019 9334837.
    Dan, introduce diri ye.
    Takut nanti saya tak respon kalau nombor pelik2 ni.🙂

  3. noor suhaila December 15, 2010 at 7:36 pm #

    saya suhaila orion, epi 4 la k.mimi.. da lupe eh..
    sy sudi nk contribute..
    insyaAllah kalau time 2 sy berkelapangan sy turun..
    sbb waktu 2 sy ada kat kampus.. x cuti..
    ok kalau ade pape nnt, saya contact akak la yerr…
    syukran akak… (^__^)

  4. miminapis December 16, 2010 at 2:37 am #

    oho suhaila epi 4. okeh, insyaAllah saya ingat~🙂
    adik dorm fazmira, dorm mate farahin. hehe.

    oho okeh. awak ada fb?
    kalau ada, nak mintak awak add fb saya. supaya saya boleh add awak ke dalam grup selero 2011 ni.

    btw, this saturday ada meeting. jom lah.🙂

  5. shahs February 1, 2011 at 11:19 pm #

    salam ziarah~ dari SJ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: