kelahiran seseorang.

9 Oct

mahu tulis ini, sebab makcik itu merajuk~ heh!😛 (sorry la, sebab beberapa kali menggunakan perkataan ‘gedik’ kepada mu. tapi, kita2 bukannya gedik2 yang tu tu kan? kita gedik2 sesama kita je kan?😉 )

dianaismail! selamat hari lahir.😉


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

selamat menyambut hari kelahiran di rantau orang.

bertambah umur, amalan bagaimana? bertambah umur, juga bertambah tanggungjawab, bersediakah? [sebenarnya soalan2 ini utk saya juga.🙂 ]

p/s: teringin nak letak gambar kita2 masa di seseri dulu, tapi, gambar2 tu kat dalam laptop di malaysia. maka, xdapatlah ye, kak~!🙂 nak curik gambar kat FB, saya sudah tiada FB. juga, saya malas nk bukak friendster. kamu faham kan? sayanggg kamu!

diana,

* semoga panjang umur; agar dapat tingkatkan ibadah kepada-Nya.🙂

* semoga sihat2 sentiasa; dapat terus ke sekolah, belajar dan melakukan amal fardi dan jami’e. (hehe~)

* semoga jadi makin matang; (haha~) sungguh tak leh blah ucapan yg ini. tak sabar nk tgok korang matang! [korang itu termasuklah fazmirazali, are-da, tung, zureen dan yang sekutu dengannya. 😛 ]

* semoga dapat belanja kami ke ireland tak lama lagi~! (mira, jom amin! amin ya rabbal ‘alamin~🙂 )

* semoga thabat di jalan-Nya~ (amin. amin. amin!)😉

* selamat belajar utk neuroscience! (saya juga sudah mahu exam ini, kak~!)

rindu kamu~ jom celebrate kat GAS a.k.a gelanggang anggerik sari~! tempat prep mu yang mantop!😛

no wonder beberapa hari ini asyik teringatkan kelas 5 Cattleya, terutamanya geng2 prefect! rupa2 nya cik TKP punya hari kelahiran menghampiri.🙂

(juga, teringat tentang koleksi badge2 SBP kepunyaan saya yang kini berada dirumah di malaysia. apa khabar la ye mereka. sangat risau kalau ada yang hilang. iskk~ ahhh!! duniawi nya, miminapis ni~ astaghfirullahal ‘azim~)

UHIBBUKIFILLAH YA UKHTI DIANAISMAIL~!😉

wallahu’alam. correct me if I am wrong.🙂


8 Responses to “kelahiran seseorang.”

  1. FazMira October 9, 2009 at 4:51 am #

    ~baek!!~ matang.. hehe
    jom2.. diana kalo ko sponser mimi aku nak gak!!! muhahahaha

    di sebalik tabir>> mimi, act ko xyah berasa bersalah sgt sbb befday ko aritu pon die xingat gak..hahahhahaha oopss sori diana, terbocor rahsia…:DDDD

    p’s: korg ni kan.. ape nk jadiii..aku jugak yg ingat… okeh 2-2 bizy.. aku je yg free… yihaaaa

    • miminapis October 9, 2009 at 4:59 am #

      mira~! aku tau je yang disebalik tabir tu.haha~
      tapi,malas ah kan nak cakap banyak.😛

      p/s:eiy,makcik. saya bukan lupa tau.cuma tak ingat nak wish je.

  2. cahayadian October 10, 2009 at 2:11 am #

    Salamualaik sistazzz!! hehe.. Mane ade lupe. ingaat taaw.. Huhuh.. Takpelaah. wAllahualam..🙂
    Hrm. Ya ukhti habibati, thank U for the sweeet wish u post here in your famous blog! :))) Thank YOU ALLAH for the sweetest friends ive ever had, inshaAllah, persahabatan ini kekal ke JanahAllah.. inshaAllah…🙂
    Rindu study kat GAS gak.. dan yang paling penting, rindu korang!
    miminapis*fazmirazali*zureenpista*dayanatung*dan gang2 yg laen!!!

    p/s: lepas nih ade bufday sesape lagi ke…?? hrm… ~

    wslm wr wbt =)

  3. Areda October 10, 2009 at 2:45 am #

    >>* semoga jadi makin matang; (haha~) sungguh tak leh blah ucapan yg ini. tak sabar nk tgok korang matang! >>??

    hahaha….aku mmg dh matang r mimi…cuma malas nk tunjuk ngn korg…kalo ngn korg otomatik x matang aku..hahahha
    nway, tarikh besday die sbenarnya bila???hahah….

  4. miminapis October 10, 2009 at 11:23 am #

    diana, lepas ni besday azlin. bulan disember~! haaa…. sape ingat? sape ingat bape aribulan? rindu gak kat makcik sorang tu. dulu selalu bagi ‘tamparan wanita’ kat dia. hehe~

    are-da! betol! betol! are-da, lepas ni kalau kita jumpa kan, sape buat perangai tak matang, kita pandang serong kat die nak? kita buat pandangan yang kejam. *tetiba terfikir, mampukah aku?* -_-”

    korang~!! saya sudah mahu pulang bercuti nanti!! sila sediakan masa free!😛 masa free utk ke seseri, jom! semoga Allah permudahkan segalanya! amin. amin. amin.🙂

  5. FazMira October 11, 2009 at 2:45 am #

    september la mimeow… 29/11…😀
    mimi, nak souvenir byk2 balik nnt okeh~~ hehe

  6. Areda October 11, 2009 at 7:40 pm #

    hahhaa….nnt aku rase sume org akan kena pandangan serong..sbb sekor2 tak matang..hahhaha…

    mimi bile ko nk balik cuti???kalo cite awal2 bleh kot aku peruntukkan waktu untuk ko.(ececeh..mcm bz sgt)..
    kite g umah CM nk nnt??hehehe……aritu pg ngn diana..nnt ko balik kite g ngn mimi lak..hahaha…kali ni ajak si zuin yg tak dpt g tu skali…

    satu lg mimi, aku nk souvenir gk…tp ko jgn bg mira pilih dulu,nnt die amik lebeh( sambil teringat kejadian ngn diana dulu)….tak puas ati aku..hahha

  7. miminapis October 12, 2009 at 2:24 pm #

    mira: eh, september ke november tu kak?😛 aku xsure gak sbnrnya. hehe. yg pastinya akhir tahun lah besday azlin kan? sbb aku ingat lagi, dia siap tempah lagi birthday present aku kat (ape ntah nama tmpt tu? alaa.. yg kita2 suka tempah kalau ada event pa pe tu. central market eh? haha~ lupe sudey~) smpai sekarang bila ingat hadiah yg dia bagi kat aku tu, aku jadi guilty sgt~ sbb tak pernah nak dapat bagi birthday present kat dia.😦

    souvenir? ape tu? aku tak tau souvenir tu ape.. (haha! kedekut tak?)😛

    are-da: aku pun rasa cmtu gak~ xyah la matang sgt. kite kan kecik lagi. baru 21tahun.😛 insyaAllah, 27 november ni daku pulang.😀 boley gak~ segan ah dgn CM. haha~ gedik je aku!😛

    haha. kalau aku bawak souvenir nnti, aku bawak cukup2 je. pastu aku bagi nyorok2. kang kalau aku tunjuk semua, abes plak. haha~ gile kedekut nya ayat aku kan? iskkk~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: