dia datang lagi! ;)

9 Jun

assalamualaikum wbt,

menarik kan poster ni? comel comel comel~πŸ˜‰

474307820389lini poster WOW 2008~!πŸ˜‰

program khas yang dianjurkan oleh iLuvislam.com bersama intelek. untuk adik2 (mereka2) yang bakal melanjutkan pelajaran ke luar negara.πŸ™‚

untuk maklumat lanjut, lawatilah WOW 2009

boleh dengar n tahu tentang cabaran2 yang bakal di hadapi di luar negara kelak. bak kata seorang akak fasi ni, “…di luar comfort zone Malaysia..”

insyaAllah, fasi2 juga akan ceritakan pengalaman mereka, apa yang mereka lakukan utk mengatasi setiap cabaran. mungkin lain negara, lain cabaran yang diterima, tapi, at least, bila kita ada sedikit ilmu mengenainya, kita akan tahu jugak cara untuk mengatasinya, kan?πŸ˜€

kalau WOW 2008 yang lepas, kami ada sesi talk dgn penceramah jemputan, aktiviti luar mcm explore race, yang paling saya suka, “bangun pagi ingat siapa” -sesi perbincangan dalam group tntg dunia n Islam~! (kita jangan jadi ignorance!πŸ˜‰ walaupun saya agak terkantoi dlm sesi ini, tapi, at least lepas tu ada kesedaran, kan? kalau tak banyak pun, sikit pun okey! sbb drp sikit kita akan usaha usaha n usaha..), sudah tentu ada makan2~!πŸ˜›

nnti, insyaAllah boleh tambah jaringan persahabatan dgn kawan2 yang akan fly ke merata2 tempat; kutub utara mahupun kutub selatan.. mana tau kot2, ada rezeki lebih (dan dgn izin Allah~) boleh la berjalan2 ke tempat kawan yang lain.

pengangkutan disediakan.πŸ™‚

mahu maklumat lanjut?

Q: What is WOW?
A: Click here to get a brief info about WOW.

Q: What is the medium of communication in WOW 2009?
A: Malay language.

Q: How do I register for WOW 2009?
A: Click here to go to the registration page.

Q: How much is the registration fee?
A: RM45 only.
(including daily meals, accommodation & transportation).

————————————–

untuk junior saya di KMS dan seseri, insyaAllah, kita doakan kejayaan bersama ye~!πŸ˜‰ result IB keluar 6 July eh? (sumber: junior saya di SESERI yg menuntut di KMB)πŸ™‚

okeh, sekarang video promotion pulak.πŸ˜€

Vodpod videos no longer available.

more about “WOW 2009“, posted with vodpod

p/s: sila spot gambar miminapis dalam website tu. dekat gambar gerak2 tu. (baiklah, ini xpenting!)πŸ˜›

boleh tak saya nk letak gambar grup saya last year?

K7

16 Responses to “dia datang lagi! ;)”

  1. ain haris June 9, 2009 at 4:12 pm #

    lawak gile video promo tu..
    gelak guling2 aku tengok..
    hahaha (gelak solehah)

    • miminapis June 9, 2009 at 4:40 pm #

      erk~
      rileks ain, rileks~
      jangan guling2 sampai wellington, sudah~
      πŸ˜›

  2. sishy June 9, 2009 at 5:27 pm #

    salam miminapis… sronotnye dpt jumpe blog kamu! nanti jemput2 la dtg auckland tau.. akak nunggu2 ni..

    • miminapis June 12, 2009 at 12:42 pm #

      kak eife..πŸ˜€

      hehe, insyaAllah..

  3. tumi June 9, 2009 at 10:07 pm #

    mimi!! awk pegi program wow tahun ni???? awak balik from wellington lah???

    kiter nak pergi, tapi dah penuh. lagipon diorg ckp, xleh coz itu untuk junior yg nak fly. yg dah fly, xperlu kot.. huhu
    =(

    • miminapis June 12, 2009 at 12:43 pm #

      dah penuh? WOW! hehe.
      dok eh. kite xpegi pun dis year. kitorg cuti summer akhir tahun..

      alaa.. awk ni sebok je nk pegi!πŸ˜›

  4. fairuzsallehuddin June 11, 2009 at 12:15 am #

    video tu best jiddannnnnnnnnnnnnnnnn :))

    • miminapis June 12, 2009 at 12:43 pm #

      tu la.πŸ˜›

  5. kay2 June 12, 2009 at 12:18 pm #

    Salam…cik miminapis……….hujung bulan ni jumpe kamu tau..iA…

    busy ye org tu….hehehe..(^^)

    jom promote WOW….;P

    • miminapis June 12, 2009 at 12:44 pm #

      insyaAllah.πŸ™‚

      xbz pun. saje2 je buat bz.πŸ˜›

  6. rose nina June 20, 2009 at 3:48 pm #

    rose nak pegi..membe2 kmb pon ade yg ajak gak..
    tapi kan..bab2 bayar tu mmg kene on9 je ke eyh?
    tak leh ke nak byr time kat sane nnt je?

    • miminapis June 20, 2009 at 9:44 pm #

      oho.. pegi lah.. ajak kwan2 lagi..πŸ™‚
      insyaAllah xrugi.πŸ˜‰

      bab yg bayar tu, nnti kite tanyakan pada org2 yg tertentu ye.πŸ˜€

  7. sue June 20, 2009 at 11:57 pm #

    Dah penuh dah ke? Tak register lagi.. ingat nak tunggu result kuar dulu..
    and about yg bayar2 tu.. nanti kak mimi tanyakan ye.. bayar kat sana nanti je boleh tak..

  8. amierwan July 3, 2009 at 1:47 am #

    nak join..

  9. attfina July 8, 2009 at 5:03 pm #

    cik mimie busy ker??? lama xupdate blog nie……..

  10. JHaZKiTaRo July 29, 2009 at 4:06 pm #

    menarik.. salam dari pelajar di bumi eire.. blog hopping..πŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: