‘hiburan’ minggu ini.

3 Jun

mari kita tengok kisah awang & budin.🙂

awang & budin, 2 watak yang di datangkan khas dari new zealand, utk pengajaran kepada kita, insyaAllah.🙂

kita tengok episod 1 dulu. “jom ke masjid!”

Vodpod videos no longer available.

more about “awang budin ep1“, posted with vodpod

episod 2 plak… “mujahadah!” p/s: mari kita jaga hati!! (kepada mereka yg bertanyakan post saya ‘kalian=tautan hati’, main point kepada post tersebut ialah, ‘hati!’ mari kita sama2 menjaga hati, ye~! bermujahadahlah!! insyaAllah, smeoga Allah permudahkan segala urusan kita.. aminn~post tersebut hanya boleh dibaca bagi sesiapa yg ada password sahaja.😀 )

Vodpod videos no longer available.

more about “awang dan budin – episod 2: mujahadah“, posted with vodpod

ni plak.. video promo winter gathering NZ (JUNZ..jalinan ukhuwwah new zealand)

Vodpod videos no longer available.

more about “JUNZ Promo“, posted with vodpod

agak menarik~!😉

sumber : BeCa (Belia Cergas Auckland)

wallahualam. correct me if I am wrong.🙂

4 Responses to “‘hiburan’ minggu ini.”

  1. fairuzsallehuddin June 3, 2009 at 9:58 pm #

    Awak g tak prog kat chc nnt?

  2. miminapis June 4, 2009 at 2:26 am #

    huhu. tidak la cik kak~
    saya masih di dalam tempoh peperiksaan time tu.🙂

  3. nadiahuri June 6, 2009 at 6:12 pm #

    ada temuduga ke utk dapat password tu? haha *wink*

    • miminapis June 6, 2009 at 6:30 pm #

      hehe.. *shhh..*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: