are-da bagi~!

30 May

ada

AWARD & TAGS

Copy award di bawah untuk diletakkan di blog anda.

Nyatakan 5 fakta menarik tentang si pemberi award ini.

  1. nama penuh, Nor Adawiyah binti Mat Nador.😉
  2. seserian0405 a.k.a vivacious, prefect dibwah biro Sosialisasi, cattleyan’05, dendrobium (dendro bape ntah, tapi yg pastinya kat ground floor, pastu belok kiri. haha~ betul tak are-da?😛 )
  3. sponsor ‘biskut gula’ utk segi4 bermuda, waktu prep~! (are-da! serius, ku rindu biskut gula mu~)
  4. dulu sekolah kat sekolah khas Baling. (before masuk seseri!, kan? kan?) oho, patut la hang suke main bola baling. hehe. cheq memain je na~. (oh, are-da, ku rindu utk memperkotak katikkan loghat negeri mu!😛 )
  5. anak first! sekarang kat UM.

Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sndiri sebelum memilih

  1. nama: miminapis.
  2. tahun lahir: 1988.
  3. lahir dekat: toh maternity home, seremban, n9.
  4. sekolah: SKDM2, tunku kurshiah, seseri, matrik n9 (sebulan!), kms, vic uni.
  5. nak jadi: baik! (aminn~)
  6. anak: ke-2 drp 6.
  7. mahu: mardhatillah.
  8. Allah kata: Aku tidak menciptakan jin dan manusia melainkan agar mereka beribadah kepadaKu. (ad-Dzariyat: 56)
  9. mak kata: belajar betul2. jangan keluar malam sgt~!(tapi, skrg ni, waktu sekolah abes malam.). ‘jangan gaduh2’. quotation yang paling suke, n kadang2 jadi bahan dgn along, ‘pokok pangkal nya, awak!’😀 -wah, rindu, okey~!-
  10. ayah kata: belajar pandai2. bentuk keluarga elite. belajar dulu, jangan fikir benda lain.

Anda perlu memilih 4 penerima award dan describe tentang mereka..

  1. mak, ayah, napis family.😀
  2. cikgu2 saya.😀
  3. mereka2 yang menyedarkan saya!😀
  4. seserians, kurshians.😀

p/s: are-da, ku ingat, award ape lah tadi.😛 haha.  kerana ukhuwah fillah, ku lakukan ini. (Wallahualam~)

kehadapan are-da, cheq xtau nk karang apa kat hang. cheq rindu nk kacau2 hang. kacau2 hang kat locker. rindu juga mahu conteng-conteng kertas dan buku hang. haha. adeh~ jahat jugak rupanya miminapis. cheq mahu biskut gula hang!😛 (cheq pilih warna merah ni, utk penghargaan di atas ke’dendro’an hang!)😀

2 Responses to “are-da bagi~!”

  1. Areda May 30, 2009 at 5:00 pm #

    huhu..x kusangka byk gk fakta yg kamu ingt tntg ku..terharu2..hehe..
    rindu kamu jugak….
    hmm..skrg ni ak dh x bekalkan bskut tu la..heheeh

  2. miminapis May 30, 2009 at 10:01 pm #

    tu la hang. baru nak tau na.
    haha~

    [adeh~ penat ckp loghat kedah. ku xreti~😛 ]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: