winter gathering :)

18 May

saya suka gmbar kelip2 kat atas ni. haha~ comey jiddan!πŸ˜›

ASSALAMUALAIKUM WBTπŸ™‚

saya mahu promote ini! WINTER GATHERING NEW ZEALAND~!

*walaupun saya tau, xramai wellingtonian yg baca blog ni, tapi, xkire! nk promote jugak! mana tau kot2 ada orang2 Malaysia nk join ke kan?πŸ˜‰ mari..mari! insyaAllah xrugi.πŸ˜‰

untuk mereka yang di wellington, kalau nk mendaftar, boleh la contact kak jenny!

  • kak noor ruzaini adam a.k.a kak jenny (hot!)
  • email: ruzaini86[at]yahoo[dot]com
  • phone number: +6421 0488229 (kak jenny! saya baru perasan. no telefon akak amat mudah utk diingati.πŸ˜› )
Vodpod videos no longer available.
more about “Dunia Deen“, posted with vodpod

tengoklah video promotion kat atas ni. bak kata kak cipot, “tak logik! sbb orang tu jalan kaki je dari north island ke south island..” kak meme plak kata, “tak pe. kadang2 kita perlukan pengkritik.”

haha~ adeh la! miminapis duk diam je. xcakap pa pe, sambil membasuh pinggan di dapur.πŸ˜›

klik lah bawah2 ini utk maklumat lanjut.πŸ™‚

CEPAT DAFTAR KAWAN2!πŸ™‚

—————————————————————————

26-28 June tersebut, insyaAllah, saya dan beberapa lagi kawan, masih lagi ber‘exam’. exam saya tamat 30 June 2009. Jadi? jadinya, saya tak join lah gathering ini.😦

tapi, insyaAllah, saya n beberapa lagi akak2 senior akan ke winter gathering di melbourne, australia. tiket dh beli. semoga Allah mempermudahkan urusan kita semua! oh, kena buat visa~

mari ber‘exam’ betul2~! waaaaaaaahhhhhhhhh…..πŸ˜€ kemudian, kita boleh isi bagi makan rohani di winter gathering, ye?!πŸ˜‰ insyaAllah.

mak n ayah! time kaseh sbb allow kite pegi.πŸ˜‰ p/s: ayah~! time kaseh sbb pujuk mak. :-*

12 Responses to “winter gathering :)”

  1. hana May 18, 2009 at 1:41 am #

    sape yg wat video 2?menariknye..hehe…

    • miminapis May 18, 2009 at 2:46 pm #

      kita pun xtau. kak cipot kata budak2 auckland .πŸ˜€

  2. Nadly May 18, 2009 at 2:31 am #

    http://www.upalmy.com

    Insya Allah, I’ll be going there too ^ ^

    • miminapis May 18, 2009 at 2:46 pm #

      oho. selamat ber’gathering’.

  3. fairuz May 18, 2009 at 7:28 am #

    yeah! kita g gak~~

    πŸ˜›

    • miminapis May 18, 2009 at 2:47 pm #

      tipu! haha.. kang kita heboh kang.πŸ˜›

  4. ruzaini adam May 18, 2009 at 2:23 pm #

    mimi, no tepon akak mudah nk ingat kan?tapi awk terlebih nombor plak. its +6421-0488229.satu je 9 kat belakang tu.hehee..thanks for promoting the program!

    i’ll be going there tooo, yeay!

    • miminapis May 18, 2009 at 2:47 pm #

      herk~!
      adehh.. baik2!
      saya tukar skrang.
      sorry kak jenny~!πŸ˜›

  5. abi awang May 18, 2009 at 2:46 pm #

    salam. saya yang bwt video tu. sbnrnya die x jalan kaki ke south island. smpi di wellington naik ferry. kemudian sambung jalan

    • miminapis May 18, 2009 at 2:50 pm #

      oho. terima kasih di atas penerangan.

      tahniah juga!
      xkesah pun sbnrnya. apa2 pun, video tersebut mmg mantap~!

      menarik, tertarik~~

  6. SF May 18, 2009 at 5:10 pm #

    salam…cOmeynyeee ~~

    menarik2 !!~

    • miminapis May 20, 2009 at 6:43 am #

      haha~ agak la..πŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: