3 selepas 2.

9 May

kepada 3rd batch IB (International Baccalaureate)

kolej MARA Seremban.πŸ™‚

selamat mengharungi liku2 peperiksaan.

korang kan mantapπŸ˜‰

memori lama : cikgu2 selalu puji batch korang kat kitorang dulu2.πŸ˜‰

p/s: korang exam dekat dewan baru eh? haha. best tu~!πŸ˜›

khausar (my junior kat seseri n kms), asmaa’, husna, syafa, rose, chuck shafina.. — buat elok2 ye korangπŸ˜‰

*maaf utk nama2 yg tak tersebutkan*-_-

walaupun saya tak rapat mana dgn junior2, tapi saya kenal je korang. i mean, kenal muka..πŸ˜€ teringat memori lama, masa korang semua baru dftar kat KMS, then, saya bergerak, dari satu bilik ke satu bilik.. (buat ape ntah, lupe dah yg pastinya kerja tu sbb MPP la..πŸ˜‰ )

then, saya banyak kenal junior, masa interview korang utk MPP. haha~ seriusly, miminapis sangat kejam waktu meng‘interview’ tu. plus, masa tu partner meng‘interview’ saya pun, lebih kurang 1 kepala je. sampai ada yg tension n kata xnak jadi MPP. aduh la.. sorry sgt2~!😦 tapi, saya dh mintak maaf balik,kan? hehe.

akhirnya korang lepas jugak daripada IA yang bersepah2, EE yang sangat mencabar fizikal n mental, CAS yang agak best, TOK essay, lab report n IRP notes.πŸ˜‰

jawab elok2. everyone can fly, eh?! aminn..πŸ˜‰

Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

-miminapis, 2nd batch IB KMS-

7 Responses to “3 selepas 2.”

  1. anis May 9, 2009 at 5:32 am #

    kak mimi yang concern!
    Alhamdulillah,m’doakan adik2.moga adik2 pun doakan kak mimiπŸ™‚

    p/s:b’tuah adik2 mimi kat rumah tu.hehe

  2. miminapis May 9, 2009 at 5:39 am #

    haha~

    anis, kalau adik2 kita baca komen anis ni kan, mesti diorang muntah2.
    haha~

    ni komen adik2 kita kat rumah:

    pikah : tak suka angah cubit kita. sakit gile. sampai lebam.
    nana : diam ah kau, bising je~

    ni best sket:

    izat : ntah. angah baik je.πŸ˜€ *berbungaBUNGAhatiKU*
    wawa : oke..oke.. angah baik! [selepas diugut, ‘nak hadiah tak?’ ..hehe ]

  3. natasha May 9, 2009 at 6:37 am #

    izat pembodek.

    • miminapis May 9, 2009 at 6:39 am #

      bukanlah~!

      izat jujur.πŸ˜›

  4. rose May 9, 2009 at 1:49 pm #

    akak terima kasih atas ucapan..
    ade lg 8 paper,,hihi~
    agak down la jugak paper math smalam..huk2..

    • miminapis May 10, 2009 at 11:00 pm #

      8paper?! @_@
      xpe, teruskan usaha anda!

      “Allah melihat pada usaha kita, kan?”πŸ˜‰

  5. FazMIra May 11, 2009 at 1:42 am #

    ~syamimi napis memang sentiasa baik dan mengambil berat terhadap adik-adiknya~ sifat itu terserlah semenjak di zaman persekolahan lagiπŸ˜‰

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: