selamat datang

20 Apr

selamat bertandang ke wellington, sahabat2 dari auckland.πŸ™‚

img_4680mira, miminapis, tasha, rodhiah.πŸ˜‰

p/s: kepada yg trdpt di dlm gmbr.. kalau nk gmbar ni YM ye.. kat sini kite kecik kan sizenya.πŸ˜‰

-drp: miminapis yg malas nk meng’upload‘ gmbr di friendster@facebook.πŸ˜€ –

13 Responses to “selamat datang”

  1. natasha April 20, 2009 at 9:30 pm #

    heheh jazakiLlah ya ukhti =)

  2. natasha April 20, 2009 at 9:33 pm #

    mimi jom jaulah UK lah pulak~

  3. miminapis April 21, 2009 at 4:52 am #

    hehe. mahu2~!

    uk dan eire eh? (hoho, tinggi impian tu~!)πŸ˜‰

    tapi, mahu jaulah ke egypt dulu!

    p/s: nak duit~! heheπŸ˜›

  4. natasha April 21, 2009 at 9:32 am #

    mintak encik mara ehehe

  5. zikrilhakiim April 21, 2009 at 3:20 pm #

    mimi,smpaikn salam kat dorg kat sabirah,tasha n odette=)))

    • miminapis May 6, 2009 at 10:49 pm #

      hehe. insyaAllah.πŸ˜‰ alina..lama xberdamping dgn kamu. heheπŸ˜›

  6. nadiahuri May 4, 2009 at 6:52 am #

    nk jaulah egypt? tafaddol… kecik tapak tangan, nyiru saya tadahkan ^^

  7. miminapis May 4, 2009 at 10:41 pm #

    a’ah…kite nk pegiπŸ™‚
    tapi kan, xde org nk teman kan. huk~

    diorg kata mahal.
    ari tu, kite ada tgok under 1 agensi ni.
    (kita rasa agensi tu femes kot kat cairo tuπŸ˜€ )

    kite dh emel dia tanya sume2.
    around nzd3200 jugak la.πŸ˜€

    nak pegi.
    xpe2. ada hikmah kan? insyaAllah.

    *doakan~!*πŸ˜‰

    • nadiahuri May 6, 2009 at 9:53 pm #

      owh,begitukah? agensi apakah itu? dia bgtau tak bwk p mana? ad list tmpt2 yg dia bwk? klu rasa mahal, beli je tiket. tido umah kita, pastu kta carikkn mana2 ustaz utk bwk p jalan2… ustaz2 sini ada je yg bukak travel agency…

      • miminapis May 6, 2009 at 10:58 pm #

        nnti kite bagitau kat YM eh, insyaAllah. [haha~ bajet mcm sulit sgt je kan?πŸ˜‰ ]

      • nadiahuri May 11, 2009 at 5:04 am #

        o, ustaz malaysia jugak la eh…. ingatkn agen tu arab mesir…lps xm kta tengok ok x agency tu eh… klu kta rasa ad yg lg better, kta bgtau…

  8. natasha May 5, 2009 at 5:41 pm #

    mimi, nzd3200 ade lg.
    saya sanggup.
    kamu mahu?

    • nadiahuri May 11, 2009 at 5:15 am #

      natasha nk dtg sama ke, ahlan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: