srkg sudah malam.

26 Mar

malam sudah larut. tapi saya xboleh larut dalam malam ini. sbb? nak baca buku utk test bio nanti~😀 lillahi Ta’ala, insyaAllah.🙂

sbb dh ngantuk, maka, saya selongkar segala folder yg ada. maka, skrg, drp ngntuk kepada rindu-rinduan.😦

kpd chenta hati, buah hati, Penjaga hati.🙂

****Penjaga hati saya ialah Penjaga hati kamu-kamu semua juga.😉 subhanallah, alhamdulillah, allahu akbar🙂

ayahni masa birthday ayah last year. ayah segan2 sbb mak nk suap kan kek ke mulut.😛
mak
mereka chenta hati.🙂

img_2322
ini buah hati saya.
🙂 terutamanya ‘mak enon’.. haha~ haiyo, rindu dgn ‘mak enon’ kecik dan gedik itu~😦

1_825563101l
ni selingan. sbb td dgr lagu SESERI. hehe~🙂 zaman muda2~ walaupun skrg still muda lagi~! maka, manfaatkan masa muda mu miminapis~! baik!😀 [p/s: mira, hijau tu fa sod punye pencil box kan?]

wallahualam.🙂

9 Responses to “srkg sudah malam.”

  1. cahayadian March 26, 2009 at 9:35 am #

    salamualaik mimi! hehe.. rasenye yela. itu pencil box fana… hihih ( eit. mane gambar ku??? bukankah ku chenta hati mu juaaa?? hehe. perasan sebentar dengan sahabat terchenta gue!😉 rindu3… lagu seseri cam da lupe daa.. hehe.. apekah???) another majOR thing to ask U… bile nak wat reunion 5meOwians nih. takpun prefect nye reun. kate rindu same itu tkp… hehe… ( weee~!) gue ade exam this sat. renal and respi.. wowowowowo… doakan diri gue yang kecil (😉 ) ini yea. gue takooot banget. huhuh… U take care too. jaga Penjaga hati semoga ALLAH menjagamu jua. InsyaAllah! Love n miss ya!

  2. cahayadian March 26, 2009 at 9:38 am #

    hrm. another thing.. since takde org komen di sini seperti biasa (sebab selalunye ramai peminat hang komen.hihi) hrm. rindu gakkk adik hang yang comeeeeeeeeeeeeeeel sangat tuuuuu… huhuhuh.. tangan die dah pulih sepenuhnya kan.. waaaaaaa.. rindu2 adik2ku yang ‘kecil2’ itu jua… eeh.. buat taw reunion. memandangkan member2 kite semue dah ade blog.. hehe.. senang sket nak nyebok kat blog mereka2… hihihi… okok… take care miminapis!!!

  3. miminapis March 26, 2009 at 11:33 am #

    kamu~!
    rindu kamu juga. :-*
    saya mahu meletakkan gmbr kamu juga.
    tapi tak semua gambar di malaysia dahulu kala, saya transfer kan ke laptop ini.🙂
    gmbar yg di atas tu pun saya ambil drp blog mira.

    oh, serius~! jom buat reU.
    insyaAllah bulan disember ini saya pulang.
    make sure kamu juga pulang eh~ [xkire! haha. mengada tidak?😛 ]

    a’ah, adik saya itu sudah pulih tangannya.
    wahh~ teringat memori semasa kenduri di rumah kamu dulu. hehe.

  4. cahayadian March 26, 2009 at 8:18 pm #

    hwaaaaaaaaaaaaaaa. disember ini gue nggak balik donggg… :(( uwaaaa… tu winter… cuti sebulan jek.. dok gempak..😛 hehe.. gue cume balik summer je.. a ah.. pasal ahli group tu, hang nye faci tu group leader kami…🙂 ade lagi ke??? ( hrm???) okok… ganbate for test! pasti boleh! InsyaALLAH! strive the best ye makcik!😉

  5. miminapis March 26, 2009 at 8:24 pm #

    huh! hang tu mak nenek.😛 oo eh? saya ketemu plan baru utk berjumpa. hehe. tapi xtau la. macam plan yg ntah pa pe jgak la sbnrnya. nnti roger eh😛

  6. maksu March 27, 2009 at 3:36 am #

    aloo..nak nyampuk gak walaupun x berkenaan..good luck 4 yr test ek! bile nak balik?

  7. FazMira March 28, 2009 at 5:37 am #

    yuhuu….. saya sudah datang =0…gmbr ak ader… gmbr diana xder.. yeyea… hahahahahaa ~hye diana~ yeker farhana sod punye.. beta x ingtla… yg ak ingt pencil case merah kepunyaanku… reunion??? (muke tekejut)… xmo dtg.. lalalalaaallaaa

  8. SF April 5, 2009 at 5:04 pm #

    assalamu’alaikum kak mimi !!!🙂

    solehah MISG ni…dah lama rasanya x masuk blOg akak….bila masuk,cerianyeeee !!

    all the best !! what make u can do well in exam is ther mercy from ALLAH …

    hmm,solehah baru berjinak2 mcOret d dunia tenet ni…baru cuba2…mOhon link blOg akak ye !!

    wassalam..

  9. miminapis April 6, 2009 at 3:12 pm #

    maksu : hehe. sile la menyampuk, maksu~! kite xkesah.😛 huhu, nak balik? kite balik bile maksu sponsor kite balik..😀

    fazmira : tu la.. kesian diana~! gmbr beg die yg wane hitam tu je yg ade..😛 itu pun xdiletakkan dlm post ini. hehe. maaf2~! ko mengada eh mira! jom join reU!!

    SF : wa’alaikumussalam soleha. hehe. ye, kenal n ingat lagi~!😉 selalu nmpk awk on9 kat YM.😀 oho. baik2, sile lah meng’link’kan. xkesah pun.😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: