pica pica pong pong.

24 Feb

selamat hari lahir afiqah~!

hehe. mintak maaf la byk2~ 19 FEBRUARY 1997.😀

angah mmg ingat nk call, tapi time tu, kat malaysia tgh pagi sangat2, maka, angah xlah nk kol rumah.

tunggu punya tunggu, malam tu nak kol, tapi xingat. huk~

semalam nk kol jugak, before tido. tapi ape ntah org tu cakap, xleh nk kol sbb line busy n etc.😦

ari tu yg angah kol rumah tu, b4 mak kata korang nk g seremban tu, angah lupe plak nk cakap dgn pikah. hee~ maaf..maaf..😛

apa2 pun,

selamat hari lahir ke-12!😉 tahun ni UPSR kan? belajar betul2. dapat 5A. aminn~😀

nak hadiah ke? hehe. insyaAllah nnti angah bagi lah. nak pos hadiah tu, sekali dgn hadiah nana n izat, tapi, disebabkan bnda yg angah pos kat mak tu xsampai2 (alhamdulillah, kat ayah dh sampai!), maka, angah agak meragui la perkhidmatan ini. huhu~🙂

jaga iman, jaga amal. jangan tinggal solat.


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: