mencapub di blog sendiri.

18 Jan

2003 hingga 2009. sekolah saya yg berada di tengah kota Kuala Lumpur itu, sudah berumur 6tahun. alhamdulillah.πŸ™‚

nk mencapub boleh? mencapub di blog sendiri kot. maka, boleh la ye~!πŸ˜‰

SEKOLAH MENENGAH SAINS SERI PUTERI,

KUALA LUMPUR.

kalau ikutkan belum cukup 6tahun pun lagi. 5tahun 5bulan baru kot. batch miminapis, vivacious adalah 2nd batch, n kami mendaftar di SESERI, pada 9 Februari 2004.πŸ™‚ [lambat a week drp SBP lain, sbb time tu DM (dewan makan) sedang di renovate~]

senior kami a.k.a 1st batch a.k.a pioneer, ialah sagacious. mereka mendaftar around bulan julai, kalau xsilap~. [hehe, maaf akak2, kalau kite silap.] right after SSP berpindah ke cyberjaya, sekolah kolam ayer itu pun ditukar nama kpd ‘SAINS’ Seri Puteri.πŸ™‚ alhamdulillah, ade la jugak tmpat utk miminapis n kawan2 di SBP~πŸ˜›

maka, kalau diikutkan tarikh senior kami mndftar di SESERI, iaitu pada bulan julai, SESERI xckup 6tahun lagi la ye~πŸ˜€

oh, sebenarnya post ini ditulis kerana, hari ini, insyaAllah akan diadakan ALUMNI SESERI.πŸ˜€ huk~ semoga segalanya dipermudahkan oleh Allah, ye sahabat2 ku~πŸ™‚ ALUMNI tahun ni, batch kami yg organise. last year, 1st batch yg organise. kak hanum jadi pengerusi. kak hanum brassidium. tahun ni plak, syikin yg jadi pengerusi, kot~! syikin pun brassidium. herk~! ini tidak boleh jadi! haha~ oh xpe, xpe. next year, insyaAllah epidendrium plak.πŸ˜› [oh, semangat rumah, masih kuat dlm diri ku rupenye.πŸ˜› ]

ALUMNI kami xdidaftar lagi kot. hehe~ ibu a.k.a kaunselor yg kata tahun lepas. sbb utk dftar ALUMNI ni kena byr ke ape ntah. ke ape? xingat dah. yg pasti nya, kami xdftar lagi last year, sbb akak senior 1st batch kami xhabis belajar lagi. maka, mana nk carik duit nk support ALUMNI. hehe~

tahun lepas, saya attend ALUMNI SESERI. dr kolej, saya, khai, tumix n che rozi, naik komuter ke SESERI. semangat seyh~!πŸ˜› pegi awal pagi, balik kolej malam. serius, rasa bersalah. sbb xikut rules kolej. ‘balik before 7p.m’! lalu je kat koridor, “haaa… MPP balik lambat!”. adeh! haa..kan dh kena sebijik. malu je~!😦

hari tu, before fly, ingt nak bawak semua barangan SESERI ke sini. agak banyak la.

mimi = mak, kite nk bawak barang2 SESERI boleh tak?

makΒ Β  = tok sah la.. kang berat beg. tak penting pun kan.

along = ntah, mengada je kau~!

mimiΒ  = kau pehal? bukan ckp dgn kau. πŸ˜› [dlm hati: ‘tak penting’? penting je kot~ huk.]😦

hanya ini je yg dapat saya bawak.

img_3876_1ini badge.

img_3877_1ini buku nota.

img_3878_badge SESERI dlm henpon.πŸ˜€

huk~ tau..tau.. agak poyo kanπŸ˜› sekali sekala. masa tgkap gmbr2 di atas tadi pun,

mimi = sal, tengok lah! kite buat keje tak berfaedah. hehe.

salΒ Β Β Β Β  = nk tgkap gmbr ape?

mimi = tgkap gmbr SESERI ku yg tercinta la. haha~

salΒ Β Β Β Β  = haha. poyo gile nk mati.

mimi = (dlm hati: herk~ ambik *kau, kan dh kena setepek. dah la ‘poyo gile’..’nak mati’ plak tu. haiyo~ dasyat bahasa2 skrang kan?…😐 )

*kau = refer kpd miminapis herself~πŸ˜›

SESERIANS = sagacious, vivacious, orion, calyx, zenith.. selamat ber’alumni’ eh korang.πŸ™‚

2 Responses to “mencapub di blog sendiri.”

  1. Ezati January 22, 2009 at 1:16 am #

    go smap labu!
    eh..silap tempat pulak…
    tumpang lalu..hehe

  2. miminapis January 22, 2009 at 11:44 am #

    eh eh..
    silap tempat dah anda ini.
    hehe.πŸ˜›

    izati, buat lah entry smapl pulak. hehe~ ;D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: