sebulan.

17 Dec

alhamdulillah. sudah sebulan miminapis n 13org lagi kawan2 batch di wellington.

img_3121_

di KLIA.πŸ™‚

utk along : ketahuilah sesungguhnya adik mu ini berada di WELLINGTON, bukannya AUCKLAND. byk kali dok ulang, tapi xpaham2. hehe.πŸ˜›

teringat plak. kalo dulu kat SESERI, every month saya akn kira bape bulan dah saya kat situ.πŸ™‚

dlm masa sebulan ni, dh 2 buah rumah yg saya duduki.πŸ˜€ conference dgn adik beradik.

pikah = angah, mak kata jgn selalu tukar2 rumah.

mimi = apa plak, dh tu management suruh tukar.πŸ˜› after summer ni kena tukar lagi.πŸ˜€ hehe.

pikah = mana orang tau. mak kata cmtu petang tadi.

mimi = insyaAllah. tapi xjanji. sbb bulan february nnti semua org kena pindah. hehe. ko cakap ape kat mak?

pikah = nana lah bgitau mak. die baca blog ko. haha

baru sebulan rupanya saya disini. rasa mcam dh lama sgt lah plak.😐

maknanya, dh sebulan xjumpa mak ayah n adik beradik. dah sebulan xcium tangan n pipi mak ayah. huk~!😦 absence makes heart grow fonder~!πŸ™‚

img_3143

kami semua.πŸ™‚

s6300606

aju, sal, anis, syaz, mas, miminapis.πŸ™‚

dsc00153_1

Kelburn campus.

img_3516

harbour.

wallahualam. correct me if I am wrongπŸ™‚

2 Responses to “sebulan.”

  1. fairuz December 18, 2008 at 1:27 am #

    mimi, awak setiap bulan atau setengah bulan mesti nak kena tulis blog yang ckp awak dah brp lama kat sn eh?? haha. nnt kita confirm mesti ada blog awak tajuk: 2bulan, 3bulan, 4bulan..setahun, 2tahun.
    hahahahha

  2. miminapis December 18, 2008 at 5:34 am #

    haha. sebok lah awak niπŸ˜›

    blog macam dairi lah jugak tau.
    mana tau masa dah tua2 nanti, kot2 anak cucu nk baca. so diorg tau lah.
    hehe.πŸ˜›

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: