ber’kem’ itu best~! =)

2 Dec

sekian lama mencuba. alhamdulillah, berjaya jugak~! πŸ˜‰

ini promotion utk kem FLYHIGH OZ NZ πŸ™‚ yg miminapis dh postkan dulu. to my friends, especially the ALevel students and the juniors πŸ™‚ , yg menanti tiket penerbangan drp encik MARA, utk ke aussie @ newZie, dis february, jemput2 lah dtg kem ni ye. πŸ˜‰ (eceehh. πŸ™‚ ) RM20 je. silelah baca ini. πŸ™‚ a nice video for you to watch. InsyaAllah πŸ™‚

Vodpod videos no longer available.

more about “FLY HIGH OZ NZ“, posted with vodpod
p/s= saya edit post ini, dgn menambah video di atas. πŸ™‚
————————————————————————————————————-

dah kebetulan meng’post‘ post yg dibwah, yg juga mnjadi bacaan sahabat2.

maka, saya mahu mempromosikan ini pula. πŸ™‚

kpd 2nd batch IB KMS, A-LEVEL batch 7 KMS, 3rd batch IB KMS (kalo ade la yg mmbaca), A-LEVEL batch 8 KMS (kalo ada la yg mmbaca), dan mereka2 yg akan melanjutkan pelajaran ke AUSTRALIA @ NEW ZEALAND pada awal tahun 2009. πŸ™‚

sila lawati link ini utk maklumat lanjut. dan jika berminat utk menyertai, isi form di sini. πŸ˜€

flyhigh

murah kan? maka, insyaAllah tak rugi πŸ™‚

oznz02dan ini….

oznz012

saya pernah jugak menyertai kem seperti ini. ini antara ulasan saya. (tak bagus mana pun saya ini dlm mengulas. πŸ˜› ) anjuran iluvislam.com + speaker nya yg mntap2. ustaz hasrizal juga tak kurang hebatnya dlm penympaian. “Fiqh of Travellers” is fun~! alhamdulillah πŸ™‚

kpd: 2nd batch IB KMS & a-level batch 7 KMS. kite kan pernah ke ILIM. maka, anda sudah mengetahui accommodation nya yg best itu. maka, feel it for the 2nd time time plak. πŸ˜‰

wallahualam. πŸ™‚

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: