promosi oh promosi~!

15 Nov

dah kebetulan meng’post‘ post yg dibwah, yg juga mnjadi bacaan sahabat2.

maka, saya mahu mempromosikan ini pula.πŸ™‚

kpd 2nd batch IB KMS, A-LEVEL batch 7 KMS, 3rd batch IB KMS (kalo ade la yg mmbaca), A-LEVEL batch 8 KMS (kalo ada la yg mmbaca), dan mereka2 yg akan melanjutkan pelajaran ke AUSTRALIA @ NEW ZEALAND pada awal tahun 2009.πŸ™‚

sila lawati link ini utk maklumat lanjut. dan jika berminat utk menyertai, isi form di sini.πŸ˜€

flyhigh

murah kan? maka, insyaAllah tak rugiπŸ™‚

oznz02dan ini….

oznz012

saya pernah jugak menyertai kem seperti ini. ini antara ulasan saya. (tak bagus mana pun saya ini dlm mengulas.πŸ˜› ) anjuran iluvislam.com + speaker nya yg mntap2. ustaz hasrizal juga tak kurang hebatnya dlm penympaian. “Fiqh of Travellers” is fun~! alhamdulillahπŸ™‚

kpd: 2nd batch IB KMS & a-level batch 7 KMS. kite kan pernah ke ILIM. maka, anda sudah mengetahui accommodation nya yg best itu. maka, feel it for the 2nd time time plak.πŸ˜‰

wallahualam.πŸ™‚

7 Responses to “promosi oh promosi~!”

  1. natasha November 15, 2008 at 2:07 am #

    summer school oh summer school T.T

  2. miminapis November 15, 2008 at 2:12 am #

    πŸ˜€

    jemputlah hadir.πŸ™‚
    tapi self sponsored, sbb kite nk tolong promote je.πŸ˜€

    *kak kimah, saya dah mempromote*
    —lega sket, sbb takut xtertunai janji dgn akakπŸ˜‰ —

  3. natasha November 15, 2008 at 3:09 am #

    huhu well mana mungkin. time tu kan summer school. T.T

  4. miminapis November 15, 2008 at 4:05 am #

    oo ye?
    kite ingat kan korang stat february jugak.

    oo, maknanye budak2 engine je la yg fly feb eh?
    korg + batch kitorg yg ke auckland fly january eh?

    hoho~ paham sudah.πŸ™‚

  5. fairuz November 15, 2008 at 4:55 am #

    takut lah kena roll call pagi yg bangang dan ntah pape tu-.-

  6. zikrilhakim November 15, 2008 at 2:16 pm #

    haha,fai fobia ek?ntah lah kta pon x phm.huhu

  7. miminapis November 15, 2008 at 9:48 pm #

    fairuz = ada roll call ke? kalo ikutkan kem WOW yg kite pegi lepas, xde plak roll call nye. heheπŸ™‚ kat ILIM dulu kite ade roll call pepagi ke? *x ingat plak~*πŸ˜› roll call pepagi buta yg penah kite alami ialah masa kat mtrik N9 dulu. heh~ eh eh, cik siti fairuz kan same matrik dgn saye.πŸ˜› maka, kamu fobia yg itu kah?

    zikrilhakim = alina~!!! kite dh baca awk punye blog.πŸ™‚ fairuz fobia yg mane eh?πŸ˜€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: