saya dapat email

10 Nov

kpd kawan2 ku yg insyaAllah akn sama2 ke wellington, kelak.

kalian sudah membaca kan emel trsebut? maka, apakah perasaannya?

sungguh nama saya tiada di situ. tapi sebenarnya saya sudah pun menghantar. by hand ke pejabat MARA di KL, khamis lepas. okey, tak kesah la kan. i don’t hope my name to be written there. otherwise, I have reply the email back, saying that I already do my part.πŸ™‚

actually, I am sad you know. Received that kind of email. Ok, I understand. The letters posted to us are kind of late, n we have only a week to settle it down. But just put the best efforts into it. I willing to travel bahau-nilai-kl, 3times in a week. keluar pagi, balik malam. Spent lots of money. (duit minyak kete + duit tol + duit makan). I am not saying that ‘aku ni bagus’ or else. just want to say, if I can. y not the others kan? u all is better than me, kan?πŸ˜‰

MARA already agreed to sponsor us to NZ. Do u wish them to do all processes on the behalf of us? to isik the borang n etc? hoho~ it’s not fair you know. Or r u just want to lenggang kangkung, smbil menarik beg beroda ke KLIA, kemudian mnaiki flight SAHAJA?

lupekah,“inna ma’al ‘usri yusra” – sesungguhnya bersama kesulitan ada kemudahan-. [surah Asy-Syarh:6]

maknanya, we have to face the kesusahan first, then Allah will give us the kesenangan. bak kata seorang fasi semasa di kem WOW dahulu, “what u give, u get back”. if u don’t wish to give ur efforts, so, what will u get back?

okay, now I just want to think positive. maybe the documents are on the way to pejabat MARA kan?πŸ™‚

[erm, saya pun tetiba menjadi emo, sebentar. maaf kpd pembaca jika entry ini tidak menmbahkan pengetahuan langsung. cuma dis is my blog. so, I am free to express my feeling. hehe~πŸ˜€ ]

wallahualam.πŸ™‚

2 Responses to “saya dapat email”

  1. miminapis November 10, 2008 at 10:03 pm #

    oh, baiklah.(terasa macam bersalah plak mengeluarkan post ini, walau tiada yg menegur. Tapi saya sndiri yg terasa sprti kejam sgt~)

    I apologize if the above statement do hurt some hearts.

    It’s okay. We just wait n c. Hope all the documents will be received by MARA as soon as possible. πŸ™‚

    “what is important? TEAMWORK~” wonderpet. hehe~πŸ˜‰

    Moreover, I know, none of us wish to delays the day, kan? If possible, hari ni pun kite sudah mahu berterbangan kan?πŸ˜‰

    current = received an email from the university about my accommodation. haiyo~

  2. a.l.o.n.g November 11, 2008 at 5:09 am #

    apo kono eh ekau ni? mule2 den baco, den pun x paham ekau ni nk marah ko, nak menyindir ko, tapi pape pun den dapek tangkap la last skali ekau x pueh ati kek sosotongah kawan2 ekau yg lambek & lombap buek kojo kan? yolah, den pun nak marah yo ni sobab eh den pun terlibek samo menyolosaikan kojo2 ekau tu..da la den jadi drebar,tapi nasib baik la den dapek pendrive 4GB & layanan utk makanan amatlah memuaskan hati den.hahahaha..bersabarlah sayang! manusia itu tiada yg sempurna tapi Allah melihat & menilai setiap apa yg engkau lakukan..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: