diana pergi archery.. =)

8 Oct

kamu tahu?

alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah.

sebentar tadi, budak yg seorang itu, telefon saya pada jam 11.31malam(waktu Malaysia~, di Ireland pukul 4 lebih eh? hee~) sekarang jam di laptop ini menunjukkan pukul 1.01pagi, dimana saya baru sahaja berYM dgn budak itu.πŸ˜› [nmpknya saya kena berjaga sehingga sahur..]πŸ™‚

wahh, saya sangat gembira..πŸ™‚

dgn takdirNya. πŸ™‚

sepatutnya pukul 10malam, miminapis dh tido dah. tapi tadi terlajak YM dgn tasha. kemudian saya kata kat tasha yg saya mhu off9 sudah. [mmg dh off9 pun time tu, tapi off9 YM je la~] tapi, sbb time tu belum habiskan lagi bacaan kat iluvislam.com, jadi saya teruskanlah bacaan.πŸ™‚

dgn kehendakNya, lama la plak kan mmbaca tu, sampai lah diana call.πŸ™‚

kat henpon terpampang, “Diana Eire +353857____________” sungguh! saya sangat excited, kamu tahu!!πŸ˜€

tapi rupa2 nya, kamu telefon utk menjeleskan saya. [haha~] tapi xpe, saya gembira jugak, walaupun jeles.πŸ™‚ langsung saya dan diana berYM. kemudian, diana mengundurkan diri utk ke memanah~! [wah wah wah kamu~! mantap!!]πŸ˜›

yaa~! saya sangat jeles kerana kamu dapat ber’PUISI’ di killerney itu. (betol ke eja? hehe~) saya ini hendak ber’PUISI’ tak dapat ini kan pula ber’FUiYO’~ [haha~ certain people je boley faham kot.πŸ™‚ ] xpe2, saya redha~! diana~! terima kasih sbb menyuruh saya bersyukur dgn apa yg ada. yup~! semoga di tempat ku kelak, ada juga bnda2 seperti itu kan?! aminn~! saya mahukan tarbiyah.πŸ™‚ KERANA SAYA MAHU JADI BAIK..BAIK..BAIK..~!


malam ini, saya sangat sibuk. sibuk utk kamu~!!!!πŸ˜› ..[haha~ meng’explore’ sana sini. bukak website itu, bukak website ini.]

~kamu tahu diana? saya mahu juga coretkan ini dalam blog saya. kerana insyaAllah, nnti apabila berada di perantauan, jika saya dalam kesedihan@down, saya akn baca balik blog2 yg saya tulis yg akn gembirakan saya. insyaAllah.~ πŸ™‚

~wallahualam. correct me if I am wrongπŸ™‚ ~

One Response to “diana pergi archery.. =)”

  1. cahayadian November 30, 2008 at 9:17 pm #

    wah3… diriku femes lagi.. tidaaakkk!!!πŸ˜€ hehe… alhamdulillah. syukran ya ukhti habibatiπŸ™‚ best ukhti 4ever, insyaALLAHπŸ™‚
    (i’m blushing ler… hikk)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: