nadiahuri+miminapis+k.fatimah+along = aquaria KLCC~!

27 Sep

alhamdulillah, dgn kehendakNya, kami dapat berjumpa pada 27 September 2008. (bersamaan 28 Ramadhan 1429 H)

last skali jumpa nadiah masa kenduri 2tahun lepas. before nadiah fly to cairo. huhu~ time tu memang feelingless. (saya ini mmg begitu.. kerana perasaan itu datang kemudian.) tapi bila balik dri kenduri dlm kete, (time tu hujan) sedih n sayu la plak. sbb dulu before masuk SESERI, miminapis selalu berutus surat dgn nadiah. tanya pasal pelajaran n etc.(sbb nadiah ni terer~!πŸ˜‰ )

tapi masa kenduri tu pun xdapat jumpa kak fatimah sbb kak fatimah dh balik asrama time tu. kirenya kami ber4 xdapt berjumpa sama2 la. along plak kat asrama gak time tu. ayah n mak cuma amik miminapis je dri asrama then terus berangkat ke rumah uncle Huri.πŸ™‚

cuti ni alhamdulillah, kami ber4 dpt jumpa balik ..πŸ™‚ memula ingat nk jumpa beforeΒ puasa tapi sbb kak fatimah n along ada kelas, tu yg tunda2 tu. along n kak fatimah yg aturkan everything, miminapis n nadiah ikut je. hehe~ kami selalu kehabisan kredit ataupun dgn lebih tepat nya, air time dh tamat~! nak top up malas plak sbb xde hal yg sgt2 penting pun. nk on9 pun kadang2 je dpt YM ngan nadiah sbb dulu laptop nya di baiki then line plak problem. tapi perancangan Allah Maha Hebat kan, dalam menunda2 tarikh utk berjumpa, akhirnya dapat jugak berjumpa.πŸ™‚

kami ke Aquaria KLCC. huhu~ sangat best! walaupun saya ini bukanlah pecinta flora n FAUNA, tapi bila dh masuk ke aquaria tu mmg excited jugak la.πŸ™‚ kalo nk cerita everything dlm blog ni mmg pnjang kot, jadi lihat gmbar2 sahaja lah.πŸ™‚

~ini ikan piranha..(betol ke eja ni??)~Β 

xleh letak sume gambar kat sini.. privacy kami~!!πŸ™‚ alam maya ini xleh nk percaya sangat..πŸ˜› [agak ke’bajet’an kah ayat ni? haha.. suka hati la.. ]

p/s= nadiah~! jom kita bertukar2 gambar melalui email.πŸ™‚

~wallahualam. correct me if I am wrong~πŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: