alhamdulillah, agak release~!

22 Sep

alhamdulillah. alhamdulillah. alhamdulillah.

rasa mcam sgt release skrang. smlm miminapis telah ‘berkarang’ utk seseorang. junior ku, khausar. (my junior masa kat SESERI n KMS) at least, selain miminapis n Allah yg tahu apa yg berlaku selama ini; khausar juga turut mengetahuinya. semoga ada pengajran yg dpt di ambil. krn skrang pun, miminapis sndiri sedang berusaha ‘mengupas’ kmbali setiap apa yg dh berlaku pada miminapis, terutamanya 2tahun kebelakangan ini. (surah al-baqarah:286)๐Ÿ™‚

dulu miminapis pernah menulis 3posts di dalam blog ini, utk berkongsi dgn org2 yg trtntu. tapi smpai skrng miminapis xpublish pun posts tu. maybe xkan post lgsung kot. sbb rs nya trlalu privacy kot. cuma org2 yg boleh dipercayai shja miminapis akn cerita. n now, khausar is the first one. alhamdulillah. manusia ni, hati nya kan macam2. tmbah2 if org tu ada ter‘sakit hati’ dgn kita. nnti, takut apa yg nk dismpaikan dlm blog ni, xtrcapai mksudnya.

saya perlukan dorongan, semangat n kekuatan utk segala2nya. n Allah will give me anything.๐Ÿ™‚ “Maka nikmat Tuhan kamu yg manakah yg kamu dustakan?” ๐Ÿ™‚ (fabiayyiala irabbikuma tukazziban).

semoga ada pengajaran ya khausar~! terima kasih juga utk kata2 kamu itu.๐Ÿ™‚

p/s: lately miminapis selalu teringat pada kak aimi rahayu n kak diana.. fasi2 kem WOW iluvislam.com. rindu plak. hehe๐Ÿ˜€ ntahla, mungkin sbb saya ini lemah kot, then bila ingat kat akak2 yg cmni, kekuatan tu dtg dgn tiba2. alhmdulillah.

wallahualam. correct me if I am wrong๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: