melaka: sabtu 30hb ogos ’08

29 Aug

hari ni , maybe petang kot. after ayah n izat solat jumaat, kami sekeluarga akan ke melaka.

ayah memang dh lama plan nk tido melaka. sbb ayah kata nk ajak kitorg sume tido hotel yg baru bukak ni. (baruย  x baru jugak la๐Ÿ˜€ ) kalo ikutkan plan awal, maybe kitorg tido hotel tu, masa bulan ramadhan ni, sbb ayah kata nk try dishes bukak puasa nya. tapi di sebab kan miminapis kata kat ayah nk g melaka minggu ni, so ayah kata, “jom la.. “๐Ÿ™‚ alhamdulillah.

actually, sabtu ni, dianaismail ada buat kenduri. kenduri doa selamat utk die pegi ireland 2nd september ni. isk isk isk. fly dh eh kamu.๐Ÿ™‚ alhamdulillah, usaha mu berbaloi sahabat.๐Ÿ™‚ dh lama xjumpe diana. last skali masa alumni SESERI dulu, bulan mac kot. mirazali n azlinlatef xdpt dtg, sbb masing2 ada hal. xpe2, kita hanya merancang, Allah juga yg menntukan kan?๐Ÿ˜‰

last week, miminapis kata kat ayah,

mimi = ayah, minggu depan angah nk g melaka boleh tak? nk pegi 29hb, balik 30 hb.

ayah = kenapa?

mimi = ada kawan angah nak fly g ireland. so, die buat kenduri.

ayah = kalo cmtu sume lah g melaka la. tido hotel yg ayah ckp tu.

hee~ ni secara ringkasan nye la.๐Ÿ™‚

ayah pun dh book hotel. along plak maybe dlm pukul3 petang nnti smpai dr cyberjaya. insyaAllah akn ke melaka.๐Ÿ™‚ huhu, miminapis gembira. moga Allah memakbulkan permintaan kami utk berjumpa. walaupun before ni mcm banyak halangan. tapi alhamdulillah, Allah telah memudahkan urusan kami setakat ini.๐Ÿ™‚

hee~ avillion legacy hotel dan dianaismail, xsabar mahu berjumpa๐Ÿ™‚

next event : berjumpa nadiah pulak๐Ÿ˜‰ before nadiah balik ke cairo semula. maybe dlm bulan ramadhan kot.ย ๐Ÿ™‚ hee~ nadiah..nadiah~! nk jumpe..nak jumpe..๐Ÿ˜›

One Response to “melaka: sabtu 30hb ogos ’08”

  1. natasha August 29, 2008 at 5:43 am #

    selamat bertemu semula.
    hee.
    tiba2 rindu kawan2 lama juga.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: