saya, diana, mira, azlin =)

15 Aug

semalam 14 ogos 2008.. bebudak a level edexcel dpt result~!

berita gembira utk dianaismail dan keluarga..(ayahnya di singapore, ibunya, adiknya di MRSM dan ALAM) hee~

nak cakap boley tak diana? hehe..πŸ™‚ [oke, jnji! xmalukan dah..haha~πŸ˜› ]

“tahniah, kamu memang hebat! alhamdulillah..πŸ™‚ terima kasih krn sudi mendengar keluh kesah ku semasa di kolej MARA Seremban dulu.. perihal IB yg payah itu (bagi miminapis sahaja, kot!), itu dan ini. terima kaseh juga krn sudi menelefon ku di kolej pd waktu itu. pada waktu yg itu. [hee~ xmahu tulis disini, tapi kamu mesti ingat eh diana? insyaAllah..πŸ™‚ ] huk huk.. sangat terharu..”

oke, Ireland mnjadi tujuan kamu kelak kan? bulan september ni kamu fly ye? insyaAllah..πŸ™‚ jangan lupe kami2 disini ye. doakan kami2 juga. sayang kamu~! :-*

*kismis sun maid dlm bekas sederhana besar*

*kertas2 nota kecil brwarna kuning yg bleh ditepek2 tu*

*beg hitam sandang*

*air botol mineral 1.5liter yg penuh dlm loker*

*sekolah menengah sains seri puteri, dorisia, cattleya, prefect, puteri islam, high table kat dewan makan seseri,epidendrium 1, bilik KP n TKP*

*cerita itu, ini. junior. gelanggang Anggerik Sari( prep! )*

—oke, ni semua mengingatkan saya tntang kamu. dan yg paling ku ingati, surat2 motivasi mu kpd saya semasa di SESERI dulu..[eiyh, aku simpan lagi tau.~!]πŸ™‚

teringin nk scan gmbr kartun yg kamu lukis masa kite dgr ceramah kat SESERI dulu. tapi scanner ku rosak. huk huk..

xpe2.. akn ku edit entry ini kemudian, utk meletakkan gmbr itu.. (xkire..xkire..nk letak gak..πŸ˜› )

SAYA MAHU DATANG KE RUMAH KAMU UNTUK KENDURI ITU PADA AKHIR BULAN NI. DOAKAN KELANCARAN DAN KESELAMATAN YE. MOGA PERJALANAN ITU NNTI DIBERKATI DAN DIRAHMATI-NYA.

oke, MiMirAzDi, jom bersama2 ke melaka..πŸ™‚

p/s– mirazali!!! kamu datang tau.. jangan nk mengada2.. [haha~]

azlinlateff!!! kamu juga. sungguh kamu juga di melaka kan? dekat sudah….πŸ™‚

6 Responses to “saya, diana, mira, azlin =)”

  1. diana August 15, 2008 at 9:46 am #

    Assalamualaikum… wahhh;) sedihla…. teringat zaman mase mude mude gitu kan… huhuh… nih dah nak menjelang 20… 1/3 hidup dah habes… huhuh… tapi nak tergelak bace pasal sun maid raisins… hahaha…:) best2… kamu ini… suke memfamouskan saye… heheh… saya begini kerana atas kasih sayang dan rahmat Allah S.W.T. dan juge berkat doa semua yang disayangi…πŸ™‚ Alhamdulillah… I love you all laaah! haha:)

  2. miminapis August 15, 2008 at 2:06 pm #

    wa’alaikumussalamπŸ˜‰
    huhu..sungguh! teringat memori lama..
    jom dgr lagu NOSTALGIA drp Shoutul Amal..πŸ˜‰

    I love u too lah~!πŸ˜›

  3. azlin cun August 22, 2008 at 6:27 am #

    yeay..i love mimi..dpt gak aku capub dlm web ko..wawawah…hebat…!! aku yg cos komputer pon terkontang-kanting nk wat web..mimi..lepak r mlake lame sket…aku kn bz woman..jadual i pack u…hehe

  4. azlin cun August 22, 2008 at 6:29 am #

    diana..nak hadiah…xkire2!!!nak yg mahal2..hahahaha..

  5. azlin cun August 22, 2008 at 6:31 am #

    eyh mimi..nak letak gmbr camne???

  6. miminapis August 22, 2008 at 2:35 pm #

    azlin~! nnti saya reply prtanyaan kamu di dlm msg di frenster ye..πŸ˜›

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: