jumaat ku~

25 Jul

status : [kegembiraan😉 ]–alhamdulillah, hari Jumaat ini adalah hari yang bahagia..

sebab : dpt bercakap dgn mira ngan diana… huhuk~!sekian lama, akhirnya dpt juga menelefon mereka.🙂

mira masa tu tgh kelas PJ(pendidikan jasmani..)..:::betol! xtipu.. ingatkan dh besar2 ni xde dah kelas PJ, tapi kat tempat mira ade rupenya.. huhu~! cm bahagia la plak..::: 🙂

diana masa tu tgh kemas rumah.. [hee~!] nak ajak diana g kem WOW ILuvIslam (wonderful overseas weekend) kat Bukit Cerakah, Shah Alam tu. tapi diana kata die dh join kem kat bangi, 8-9 ogos ni.. [huhuk~ xdpt nk jumpe..]

miminapis dh lama dh daftar nk g kem WOW ni. tapi b4 ni xberkesempatan nk tepon kamu la diana.. then tadi, tepon penganjuran kem tu balik, diorg kata boley je pun nk dftar lagi.. tapi kamu dh dfar tempat lain la plak wahai diana~! huhu.. xpe2, ada hikmah nye🙂

moga di lain hari nnti Allah mempertemukan [betul ke ni?] kite semua semula ye? insyaAllah🙂 sama2 la kita berdoa.

azureen n diana (KP dan TKP batch kami!)dh discuss nk buat gathering dlm bulan ogos ni..(3rd week eh? kalo xsilap) tapi xtau lagi,sbb nak tanye org rmai dulu..

satu permintaan daripada ku:

*MIRA, KAMU TOLONGLAH HADIR!!!!!!!!!😦

————————————————————————————-

satu lagi kegembiraan ku pada minggu ini ialah ….

NADIAH DAH PULANG DARI MESIR~! (alhamdulillah🙂 )

hari tu kak fatimah plan bila nadiah balik ke malaysia, nak ajak keluar sama2.. kak fatimah sekarang mesti ade kelas kan? along pun tgh ade kelas gak.. cuma nadiah n miminapis je yg free.. huhuk~! [tapi segan la plak nk jumpe 2 org je ngan nadiah.. hee~! gedik sungguh ku ini..]🙂

masa tu jumpe family uncle damanhuri kat dewan RISDA. (anak uncle ape ntah kawen, lupe sudah.. hee) pastu jumpe auntie ruzaidah, uncle huri, kak fatimah and adik2 nye.. (except cik nadiah~! hee..)

mak ngan ayah kalo kitorg kata nk keluar ngan kak fatimah ngan nadiah, insyaAllah diorg bagi punye.. hee~ moga2 dipermudahkan urusan olehNya🙂

time tu la kak fatimah cakap ngan along nk jumpe.. auntie cam bagi green light je.. hehe..

bilekah masenye? nnti kan saje..🙂

——————————————————————————-

semua perancangan ku yg terdekat ni adalah utk brjumpa rakan2 lama..(sahabat2 di SESERI dan juga nadiah) hee~!🙂

rindu kamu semua la…🙂

semoga persahabatan kita ini sentiasa mendapat keredhaan dan keberkatan drp Nya.. insyaAllah🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: