cattleyan bertemu semula =)

23 Jul

semalam 22 julai 2008.
miminapis rsa gembira sgt!! [alhamdulillah, Allah Maha Mengetahui🙂 ]

cattleyan ber’conference’~!!!
(cattleya adalah nama kelas miminapis semasa di seseri dlu. 5 Cattleya 2005)

mereka yg bersama :
*diana
*miminapis
*ain debab
(xla debab pun, tapi sbb dulu die suke sgt watak ‘gajah bernama debab’ dlm cite kampung boy…huhu lagipun mu kenye bulat~!)
*syikin hassan
*suraya
*zaehan

sepatutnya waktu2 cmtu, are-da dh on9 dah. tapi xtau la kenapa malam tu die xon9. [sedih!]
mira pon xon9. bz blajar kot. ye la besoknye tu kan ade kelas. [xpe, insyaAllah jika diizinkan Allah, sampai masa danketikanya kite sume akan bertemu lagi… doa2 kan ye~! sayang korang ..hee🙂 ]

macam2 ‘aktiviti’. antaranya :
*menyanyi [haha.. ni yg best ni.. kami2 je tahu~!]
*menggunakan gelaran buah. [pear? hee~! syikin mengidam nak durian. zaehan nak buah naga. suraya nak buah manggis. diana nak buah ape? pear kah.. hehe.. sgt sesuai!]
*mencari formula bagi diri masing2.
[zaehan=____+___+____],[memek=___+____-____+___-___],[diana=___+___+____]
(hehe.. formula utk diri diana la yg paling best! hasil gabungan idea miminapis@memek dan zaehan!)
*bincang psal gathering. [akhirnya diana dimarahi oleh zaehan sbb diana nk buat 2ogos, tapi zaehan balik malaysia 17ogos! hee~!]

miminapis sgt gembira. hilang segala masalah bila dpt jumpa kawan2 lama balik(walaupun untuk seketika).

kebahagiaan yg diberikan oleh Allah yg mahu menguji hamba-hambaNya, sama ada digunakan dgn cara yg betul@tidak. [adakah kami?]

malam tu sebenarnya miminapis target nk tido pukul 11.30mlm, tpi pukul 1.21pagi baru tido.
tiada lain yg dpt dikatakan selain perkataanm “Alhamdulillah dan syukur ke atasNya”
malam tu before tido, byk kali miminapis melafazkan rasa kesyukuran ke atasNya.

memula ain debab yg nk off9 dulu. pastu suraya. pastu syikin hassan. pastu tinggal la miminapis,diana n zaehan.

zaehan kata comp nye kena virus la plak.. [huhu.. before tu zaehan kata die mmg nk off9 dh pon, sbb die nk smbung study. tapi kitorg sekat. hee~ jahat sungguh]

pastu diana yg ajak sume tido, sbb dh lewat.(baik~! kami dgr kata mu wahai TKP@timbalan ketua pengawas!) hee~ akhirnye sume org bersurai.. =)

diana =baru lepas a-level kat INTEC (lepas dpt result insyaAllah ke ireland, medic)

zaehan =medic kat universitas trisakti,indonesia.

syikin hassan =dentistry kat UM.

suraya =medic kat cairo,mesir.

ain debab =biomedical engineering (kot~! hee…xsempat nk tnya kat mane, sbb ain off9 cepat sgt)

One Response to “cattleyan bertemu semula =)”

  1. FazMira July 26, 2008 at 12:50 pm #

    jelesnye ak bace!!!!
    tkpe2 bebila confertence lg jemput ako ok!!! hhheeeeeeee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: