hari yg cerah =)

14 Jun

akhirnya 12jun2008 pon smpai.. alhamdulillah😉

tak sabar nk pegi ILIM (Institut Latihan Islam Malaysia) di Bangi. ramai kwn2 yg dh ade kat kolej rs nye skrang ni. rumate miminapis, amilia, katanya dh bertolak dr kedah pukul12 malam semalam. InysaALLAH dh smpai dah.

harapan : hope sgt kem ni mcm kem Nadwah Kepimpinan Islam SBP (NKISBP) 2004, yang miminapis hadir pada tahun 2004. tahun 2004, nadwah tu dibuat di SMAP Labu. dlm byk2 kem yang miminapis pernah pergi, nadwah la yang paling best! (byk jugak kumpul badge SBP time tu.. thanx frens!)

semalam pegi kolej kejap, hantar buku kat library. haiyo~ setelah 2 minggu meninggalkan kolej, baru nk pulangkan buku library.. kena la jugak denda RM2. makcik library siap kata lagi, “ramai budak IB yg xhantar buku lib lagi..” bagaimana? huhu.. masing2 sepatutnya kena tau la kan tnggungjawab sndiri. tu kan hak milik kolej, bukan hak kita. dh pinjam pandai2 la pulang kan? kalo kat SESERI dulu, sure nama dh kena blacklist. xleh amek result SPM. sesungguhnya buku library yg telah dipinjam itu adalah amanah yg telah diberikan.

semalam, masa pergi kolej, sempat la jugak jumpa asmak, tumix, nadiah. pastu kat surau jumpa fairuz, naemah, ain haris, farah junior, syuhada, illiyin, mimi rusli… rindu la plak..🙂

12 jun, 13 jun dan 14 jun 2008. semoga miminapis dpt memanfaatkan setiap aktiviti yg diadakan di ILIM nanti.. insyaALLAH..😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: