wisma pelajar KMS tatkala 1:51 am

29 Jan

dh lama x menulis kat sini..
Alhamdulillah akhirnya miminapis berjaya menyiapkan EE..hee~
ni draft ke-3 dah.. [huhu..baru 3.]
TOK essay plak dh draft ke-4, Pak Lan kata insyaAllah besok beliau akan pulangkan balik essay tu..

seriusly, penat gile nk memerah otak utk kedua2 tasks tu..

hasilnya, tunggu je la result bulan july ni…huhu~

1:51 am….location: wisma pelajar Kolej MARA Seremban (KMS)..hee~
sepatutnya sekarang ni kena siapkan latihan Maths, memandangkan mata dh tidak dapat utk dibuka lagi, jadi miminapis tulis la blog ni..hehe biar segar sikit mata..

then InsyaALLAH sambung keje balik..

actually nk menulis tentang satu event yang bakal diadakan di KMS ni.. mcam2 prkara timbul…

sumtime sedih gak dgr pndgan drp satu pihak ni..xpe2, kite smbung kat next blog~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: